Joutsan Joutopäivät 1.-3.7.2016

Tapahtuma myös meidän vieraillemme!

Aito kesäjuhla, jo vuodesta 1972.
Ohjelmassa jokaiselle jotakin: viihdettä, perinnettä, markkinatori, tivoli ym.”
 ——
Tapahtuman sivut aukeavat kuvaa klikkaamalla

Calix-autolämpötuotteet? Klikkaa kuvaa, tiedät enemmän!

UUTUUS!

Calixvaloa pimeyteen

Se on vihdoinkin täällä- Calixin uusi valolla varustettu liitäntäjohto.

KAASUJALKA NYT VIIDELLÄ ERI ALUEELLA.

Kaasujalka on pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa ja NYT MYÖS PÄIJÄT-HÄMEESSÄ säännöllisesti kuukausittain ilmestyvä ilmainen autolehti ja pitää sisällään autojen koeajoja, uutisia, tarvikejuttuja, haastatteluja ja ajankohtaista autoasiaa yms.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Kaha on henkilö- ja hyötyajoneuvon varaosien ja lisävarusteiden, työkalujen sekä ajoneuvoteollisuuden komponenttien maahantuonti- ja tukkuliike. Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Kahan tuotevalikoima koostuu arvostettujen ja tunnettujen kansainvälisten valmistajien merkkituotteista. Tuotteet myydään koko Suomen kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta.

Klikkaa Kahalogoa, ja tiedät enemmän.

Veljekset Turpeinen Ky on Kotkan alueella vuodesta 1953 toiminut maarakennusalan perheyritys.
Yrityksessä työskentelee omistajien lisäksi yli 40 maarakennusalan ammattilaista nykyaikaisella konekalustolla.
Toimintamme perustuu hyvään paikallisosaamiseen; tunnemme paikalliset olosuhteet, alihankkijamme sekä asiakkaamme. Asiakkaitamme ovat lähialueiden kaupungit, tehdasyhteisöt, kunnat, sekä erinäiset yksityiset yritykset. Asiakaskuntamme on vakiintunutta ja työmme laadusta kertovat kestävät asiakassuhteet.
Liikevaihtomme on 8,06 M€.

Lahtelaista varaosapalvelua jo 40-vuotta!
Kiveriön Auto-osa on palveleva autojen varaosakauppa 40 vuoden kokemuksella.Meiltä löytyy merkillisen hyvät varaosat, autotarvikkeet ja lisävarusteet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Meiltä saat myös kemikaalit ja autonhoitotuotteet, työkalut ja lisävarusteet, renkaat ja vanteet ja paljon muuta puskurista puskuriin.
Valtakunnalliseen Fixus-ketjuun kuuluva Kiveriön Auto-osa on toiminut Hirsimetsäntie 7:ssä, Kiveriön kaupunginosassa toukokuusta 2012 noin 600 m2 tiloissa.
Meiltä saat asiantuntevan henkilökohtaisen palvelun ja päivän toimitusajalla yli 500.000 laadukasta merkkituotetta järkihintaan.
Tule ja totea itse!

Mega-Auto Oy
Tervetuloa autokaupoille.
Alhonkatu 5, Lahti Puh 0207 510 400
(klikkaa logoa)

Olemme yksi Suomen suurimmista Infra- alan yksittäisistä betonointitöiden tekijöistä.Betonointyömme kattavat vesitiiviit rakenteet, sillat, lattiat, perustukset, paalulaatat, putkipaalut, holvit, seinät sekä liukuvalut.
Toimitamme betonit omalla kalustollamme joustavasti, kilpailukykyisesti ja täsmällisesti Eteläisen- suomen alueella olit sitten ammattirakentaja, tai rakentamassa itsellesi taloa.
Kauttamme betonipumppaukset kaikenkokoisiin kohteisiin ammattitaitoisesti luotettavalla ja uudenaikaisella kalustolla.

Yirtyksellesi, tiimille tai yms oma nimikkölähtö kisasta.
Tai yrityksesi logo tälle sivulle ja linkki.
Jos kiinnostaa, ole yhteydessä yhteystiedotsivun yhteydenottolomakkeella.
Tai pirauta suoraan 040-5950 754, Tuominen

Joutsa on liki 5 000 asukkaan virkeä kunta eteläisessä Keski-Suomessa. Nelostietä pitkin pääset sujuvasti perille. Joutsa on meidän paikallisten mielestä hyvä paikka asua ja elää. Meillä on kaikki tarvittavat palvelut omasta takaa ja lähikaupunkeihin hurauttaa autolla hetkessä. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä Joutsan Joutopäivistä ja omasta Leivonmäen kansallispuistostamme. Tule sinäkin tutustumaan Joutsaan.
Klikkaa logoa niin tiedät enemmän..

Meillekin palkinnot toimittaa Lyytikäinen!

Kilpailunjärjestäjän osaava kirjapaino.